Power walking

Power Walking is conditioneel wandelen en wordt ook wel sportief wandelen genoemd. Als je echt fitter wilt worden op deze manier, moet je stevig doorlopen met een tempo van rond de 6 à 7 kilometer per uur. Dit is precies wat Power Walking ook doet.

Door een krachtige armbeweging en een sterke afzet met de voet zijn veel spieren tegelijkertijd actief. De hartslag komt hierdoor op een niveau dat nodig is om conditioneel beter te worden. . Deze sportieve training is een simpele manier om meer te bewegen, af te slanken en gezond te blijven.

Power Walking is de oplossing voor mensen die op een natuurlijke manier hun gezondheid willen verbeteren en weer slank en fit willen worden.

Waar gaat dit door ? Elke donderdag  vertrek  parking Buggenhout Bos

Telkens van 19u tot 20u en van 20u tot 21 uur. (Vrije keuze)

Gratis kennismaking les. Nadien is het met een beurtenkaart  zo heb je geen verplichtingen. info@fit4sport.be  en gsm 0472916 aankoop beurtenkaarten ter plaatse te koop of 40euro (10 beurten) of 70 euro (20 beurten) of stort het gepaste bedrag op op rekeningnummer BE35 001868534137 en ontvang je beurtenkaart ter plaatse.